Staklene ograde i gazišta

Staklene ograde koriste se u interijeru i u eksterijeru. Izrađuju se u kombinaciji sa inoksom međutim u novije vrijeme sve se više izrađuju kao samostojeće staklene ograde.

Ovakve ograde moraju zadovoljavati sigurnosne kriterije. Zbog toga se koristi laminirano staklo, a ukoliko je potrebno i kaljeno, ovisno o položaju i funkciji na objektu.

Danas se za moderno  i atraktivno rješenje podova i stepenica koristi staklo. Ispod stakla se najčešće stavljaju razni dekorativni predmeti i rasvjeta koja uz staklo daju poseban ugođaj.

Stakleni pod i stepenice moraju obavezno biti od kaljenog laminiranog stakla većih debljina koja su otporna na udarce. 


> Staklene ograde i gazišta

Tiffany-vitraž i fuzije stakla

Kao poseban dio ponude izdvajamo umjetničku staklariju. Tehnikom tiffany-vitraža i fuzije stakla možemo izrađivati razna ukrasna stakla, lampe, suvenire, plakete, zdjele, satove…

Uokvirivanje slika

Svijet stakla posjeduje veliki izbor okvira različitih uzoraka za uokvirenje svih vrsta slika, postera, diploma i sl. Također nudimo uokvirenje slika između dva stakla.

Plexi stakla

Nudimo široku ponudu plexi stakla za brodove. Plexi se reže po željenim dimenzijama i šablonama. Također u ponudi imamo i laminirana stakla za radne strojeve, (traktore, bagere i sl.)