Stakla za kuhinje

Staklo je uvijek bilo prisutno u dizajniranju elemenata namještaja, međutim trenutno mu se daje tolika važnost da stakleni elementi postaju imperativ za stvaranje modernog, trendovskog interijerskog ugođaja.

Staklo je sve prisutnije u uređenjima kuhinja, ne samo kao obrada fronti već kao i zidne obloge. Sjaj stakla kuhinji daje jednostavnost i eleganciju.

Staklo pruža širok spektar mogućnosti obrade i iznenađujuće rezultate. Moguće je kreirati različite strukture unutar stakla, dodavati boje, praviti nepravilne oblike i kreirati nove forme.


> Stakla za kuhinje

Tiffany-vitraž i fuzije stakla

Kao poseban dio ponude izdvajamo umjetničku staklariju. Tehnikom tiffany-vitraža i fuzije stakla možemo izrađivati razna ukrasna stakla, lampe, suvenire, plakete, zdjele, satove…

Uokvirivanje slika

Svijet stakla posjeduje veliki izbor okvira različitih uzoraka za uokvirenje svih vrsta slika, postera, diploma i sl. Također nudimo uokvirenje slika između dva stakla.

Plexi stakla

Nudimo široku ponudu plexi stakla za brodove. Plexi se reže po željenim dimenzijama i šablonama. Također u ponudi imamo i laminirana stakla za radne strojeve, (traktore, bagere i sl.)